پیراشکی کرمدار

دوشنبه 2 دی 1398
0:51
رضا کاشکی

اگر به دنبال یک میان وعده خوشمزه برای عصرگاهتان هستید و میخواهید با چای لذتش راببرید ما به شما پیراشکی کرمدار را پیشنهاد میکنیم که بسیار لذیذ و پرطرفدار است.

نتیجه تصویری برای پیراشکی کرمدار

موادلازم:

آرد سفید قنادی ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۵۰ گرم
شیر ولرم ۱ پیمانه
کره ۵۰ گرم
خمیرمایه ۱ ق غ
نمک نوک ق چ
وانیل ۱/۲ق چ

طرز تهیه:

خمیر مایه را با یک قاشق غذاخوری شکر داخل شیر ولرم بریزید و روی آن را بپوشانید تا در دمای محیط به مدت ده دقیقه استراحت کند و به اصطلاح به عمل بیاد .

داخل کاسه تخم مرغ،وانیل و باقیمانده شکر را با هم مخلوط کنید،کره نرم را افزوده همزده وسپس خمیر مایه پف کرده را اضافه کنید.

آرد را الک کنید و نمک را بهش اضافه وبه مایه اضافه کنید وبا دست ورز داده تا خمیری شود
مقدار آرد گفته شده توی رسپی تقریبی هستش چون نوع وجنس آردها باهم متفاوته وممکنه کمتر نیاز باشه پس تا جایی آرد بزنید که خمیری شود وبه دست نچسبه زیاد از حد بزنید دونات سفت میشه باید خمیر لطیفی باشه با ورزدادن چسبندگی رو بگیرید نه اضافه کردن آرد
خمیر را ده دقیقه ورزدهیدسپس داخل ظرف چرب شده بزارید روشو بپوشانیددردمای محیط ۲ ساعت استراحت کنه،حجمش دوبرابر بشه.پف خمیرو بگیرید به دو قسمت تقسیم کنید،روی کاغذ روغنی با وردنه به قطر ۷الی ۸ میل بازکرده وکاتر گرد یا بیضی بزنید.کاتر که زدید روی خمیر پارچه بزارید و۳۰ دقیقه استراحت دوم بدید بهش

داخل قابلمه کوچکی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود. دور تا دور دوناتها را که زیرش کاغذ روغنیه، با قیچی ببرید که خمیرو به کمک کاغذ روغنی بردارید تا کج وکوله نشوند.دونات ها را داخل روغن بیاندازید وبا قاشق روغن را رویش بریزید که پف کند. موقع سرخ کردن حرارت کم باشه که مغزپخت بشه.بعد دونات های سزخ شده را داخل صافی و یا روی دستمال روغن گیر بزارید تا روغن اضافه آن گرفته وخنک شود.

موادلازم برای کرم پیراشکی:

شیر۳پیمانه

آرد سفید ۴ق غ

نشاسته ذرت ۴ق غ

شکر۱/۲پیمانه

همه مواد را باهم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید،مدام همزده تا غلیظ شود،۱ق چ وانیل و۲ق غ کره اضافه کنید وغلظت باید طوری باشه که جای پره همزن روش بمونه.تو کلیپ مشخصه.

کرم رو به ظرف دیگر منتقل داده،روش سلفون کشیده و بزارید تو یخچال خنک شه بعد از یک سمت پیراشکی ها را با یک کارد تیز باز کنید و داخل پیراشکی ها به اندازه دلخواه از کرم پیراشکی را با قیف بریزید.

اگر میخواهید روی پیراشکی ها را تزیین کنید،مقداری شکلات تخته ای با رنگ دلخواه را به روش بن ماری با کمی روغن مایع ذوب کنید و روی پیراشکی ها بریزید و صبر کنید تا شکلات سفت شوند.سپس روی آنها کمی پودر پسته یا هر چیز دیگری که دوست دارید بریزید.

نکات :

کرم را قبل از درست کردن خمیر آماده کنید که خوب خنک بشه.

.اگر به خمیر پیراشکی بیش از حد آرد اضافه کنید باعث سفت شدن و خشک شدن پیراشکی می شود

منبع: اینستاگرام


[ بازدید : 61 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آشپزخونه است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]