طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت برای همراهی با انواع غذاها

يکشنبه 27 بهمن 1398
18:34
رضا کاشکی

کوفته قلقلی یا میت بال از گوشت چرخ شده، خرده نان، پیاز رنده شده، تخم مرغ، کره و ادویه‌ تشکیل شده است. این مواد را با هم ترکیب کرده و به صورت یک توپ کوچک در می‌آورند. کوفته قلقلی را هم می‌توان در ماهیتابه سرخ کرد، هم در فر و روی سینی پخت و هم می‌توان آن را آب‌پز یا بخارپز (نوع چینی) کرد. انواع کوفته قلقلی در واقع بر حسب نوع گوشت و ادویه‌های مورد استفاده تفکیک می‌شود. اصطلاح کوفته قلقلی فقط برای کوفته درست شده با گوشت بکار نمی‌رود بلکه بسیاری از اوقات به کوفته‌های گیاهی هم گفته می‌شود.


[ بازدید : 99 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه دوغ محلی ساده و گازدار+ نان لواش و نان کماج

پنجشنبه 24 بهمن 1398
18:07
رضا کاشکی


کنار برخی غذاها( مانند آبگوشت ، دیزی ، کباب کوبیده ) بودن دوغ محلی یکی از لزومات می باشد که طعم فوق العاده ای را کنار این غذاها به ارمغان می رساند ، اما اگر قصد دارید خودتان دوغ را درست کنید ما برای شما دستور تهیه خانگی آن را پیشنهاد میکنیم :


[ بازدید : 83 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه چند نوع پلوی خوشمزه و مجلسی

چهارشنبه 16 بهمن 1398
10:20
رضا کاشکی


پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان ترکیه ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته می‌شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت می‌شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب‌کش ممکن است. در برخی خوراک‌ها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می‌کنند. همچنین خوراک‌هایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمی‌شوند. در تعریف پلو در دهخدا آمده‌است: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.


[ بازدید : 215 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

بلدرچین تنوری

يکشنبه 13 بهمن 1398
1:46
رضا کاشکی


دستور تهیه :

اول برید از پروتئینی بلدرچین تازه بخرید (یخ زده نباشه ها)
بعد خوب بشوریدش، داخل شکمش رو تمیز کنید.
بعد بلدرچین ها رو بذارید داخل ظرفی، دو تا پیاز نسبتا بزرگ رو خلالی خرد کنید. بریزید روش.

[ بازدید : 73 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

بیف آ بلو

سه شنبه 1 بهمن 1398
7:41
رضا کاشکی

بیف آ بلو یک استیک گوشت آبدار است که در مهمانی های باشکوه، بسیار عالی و چشمگیراست،بیف آ بلو با مواد خیلی ساده ای همچون بلوچیز ، مقداری نمک و فلفل تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه این غذای جدید

گوشت استیکی به ضخامت حدودا ۵ سانتی‌متر : یک کیلو

کمی نمک و فلفل

کمی روغن زیتون

پنیر بلوچیز ۲۰۰ گرم

نصف فنجان خامه


[ بازدید : 93 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز درست کردن “مارمالاد گلابی” در منزل

شنبه 28 دی 1398
1:26
رضا کاشکی

اگر تا به حال از میوه گلابی مربا و یا مارمالاد درست نکرده اید، توصیه میکنم حتما یکبار امتحان کنید و از طعم و عطر این میوه خوشمزه لای نان و کیک لذت ببرید.

مواد لازم مارمالاد گلابی

شکر : 1.5 کیلوگرم

ژلاتین :3 ورق

گلابی :3 کیلو گرم

وانیل :1 قاشق چایخوری

آبلیمو : نصف استکان

مارمالاد گلابی


[ بازدید : 104 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

کامل ترین دستور تهیه “مارمالاد آلبالو” خوشمزه

چهارشنبه 25 دی 1398
15:43
رضا کاشکی

فوت و فن تهیه مارمالاد آلبالو

مارمالاد به معنی کنسرو قابل نگهداری است که از میوه تهیه می شود.این واژه اسپانیایی برای اولین بار در سال 1480میلادی در واژه نامهٔ کشور انگلستان نهاده شد.

مارمالاد آلبالو

یکی از انواع مارمالاد، مارمالاد آلبالو است که طعم و عطر بسیار جذابی دارد که بر روی نان یا بیسکویت به عنوان صبحانه یا میان وعده بکار می رود.

مواد لازم مارمالاد آلبالو

  • آلبالو: 3 کیلوگرم
  • ژلاتین :3 ورق
  • شکر:یک و نیم تا دو کیلوگرم

مارمالاد آلبالو




[ بازدید : 80 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

تکنیک هایی برای خوش طعم کردن بیشتر گوشت

دوشنبه 23 دی 1398
16:23
رضا کاشکی

پختن استخوان های گوشت‌
وقتی که استخوان را می‌پزید برای آن‌که مواد غذایی بیشتری از استخوان خارج شود چند عدد گوجه فرنگی یا مقداری سرکه به آن اضافه کنید. آب استخوان خواص غذایی زیادی دارد. از مصرف آن کوتاهی نکنید.


[ بازدید : 47 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

عطر فوق العاده “مارمالاد هلو” با این طرز تهیه

دوشنبه 23 دی 1398
11:30
رضا کاشکی

بهترین دستور پخت مارمالاد هلو را اینجا بخوانید
یکی از مارمالادهای خوش آب و رنگی که میتوان در فصل تابستون تهیه کرد مارمالادهلو بسیار خوشمزه است که ممکن است خیلی ها این مارمالاد خونگی رو تا به حال امتحان نکرده باشند.
ولی به شما توصیه میکنم از دستش ندید. و حتما این مارمالاد را درست کنید و از طعم خوبش لذت ببرید.

مواد لازم برای مارمالاد هلو:
هلو : 4 کیلوگرم
شکر:1 کیلوگرم
ژلاتین:2 تا 3 ورق
آبلیمو :نصف استکان
مارمالاد
مارمالاد هلو با طعمی دلچسب
مارمالاد



[ بازدید : 101 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان

يکشنبه 15 دی 1398
13:06
رضا کاشکی

افسانه های گرجی می گویند: «خدا مشغول آفرینش زمین بود که ناگاه گرسنه شد و تصمیم به سرو شامی بی نظیر گرفت. او به قدری سرگرم صرف شام بود که مقداری از غذایش بر روی بلندترین قله های منطقه قفقاز افتاد و پس از آن نیز تکه هایی از غذا بر روی سرزمین های اطراف پخش شد. بدین ترتیب سرزمین قفقاز و گرجستان به غذاهای بهشتی برکت یافت.»


[ بازدید : 69 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آشپزخونه است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار مشاور گروپ لیزر فوتونا بلیط هواپیما تهران بندرعباس اسپیس تجهیزات عقد و عروسی تعمیر کاتالیزور تعمیرات تخصصی آیفون درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]