طرز تهیه کرم باورایا خانگی
طرز تهیه کرم باورایا خانگی
کرم باورایا یکی از کرم هایی فرانسوی است که جزو دسرهای پایه و کلاسیک در دنیای قنادی محسوب می شود و در تهیه کیک و شیرینی بسیار مورد استفاده است.کرم باورایا به سادگی و خیلی سریع تهیه می شود.این کرم به تنهایی نیز نوعی دسر محسوب میشود و میتوان آن را با انواع میوه ها تزئین کرد و یا برای دسرهای دیگر استفاده کرد.
مواد لازم کرم باورایا :
شیر 1 لیوان
وانیل 1 ق چ
زرده تخم مرغ 2 عدد
شکر ¼ لیوان
پودر ژلاتین 1 ق غ
آب سرد ¼ لیوان
خامه 220 گرم
شکر ¼ لیوان
دستور تهیه کرم باورایا:
خامه را با 1/4 از شکرها در حد چند ثانیه با چنگال هم بزنید و بعد در فریزر قرار دهید تا کمى یخ بزند.
سپس مخلوط خامه و شکر یخ زده را این بار خوب هم بزنید تا کامل فرم بگیرد.
زرده و شکر و شیر گرم شده را در ظرفى ریخته روى حرارت غیرمستقیم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا مایع ما غلیظ شود
ژلاتین را در آب سرد حل کرده روى بخار آب قرار داده تا یکدست شود
اجازه میدهیم کرم به دماى محیط برسد.
ژلاتین و خامه را به مایه بالا افزوده کاملاً هم زده تا یکدست شود و در ظرف مورد نظر ریخته،در یخچال قرار داده تا ببندد
براى داشتن باواریا شکلاتى کافى است، دو قاشق غذاخورى پودر کاکائو و دو قاشق غذاخورى شکر را در یک چهارم پیمانه آبجوش کاملاً حل کرده و در آخر به مایه دسر اضافه کنید.
کرم باورایا بسیار جذاب است و میتوان آن را به صورت تک نفره و نیز در چند رنگ سرو کرد.
منبع: shikfood
[ بازدید : 156 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]