تکنیک های درست کردن “رب گوجه فرنگی” خوش رنگ و بی نظیر
مواد لازم رب گوجه فرنگی
- گوجه فرنگی: به مقدار لازم
- نمک: به میزان کافی
- روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه رب گوجه فرنگی
ابتدا گوجه فرنگی ها را تمیز بشویید.سپس با پوست داخل غذاساز یا چرخ گوشت خرد کنید تا به صورت پوره شود. به طوری که دیگر اثری از پوست و تخم گوجه فرنگی نماند.
یک قابلمه مسی یا لعابی بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و گوجه فرنگی های له شده را داخل آن بریزید و صبر کنید تا بجوشد و غلیظ شود.
هنگام پخته شدن گوجه ها باید هر از گاهی آن را هم بزنید .وقتی غلظت رب شبیه ماست شد به آن مقداری نمک اضافه کنید در حدی که نه بی نمک باشد و نه خیلی شور، اگر بخواهید رب را سفت تر و غلیظ تر درست کنید
باید حرارت شعله را کم کم کنید و مرتبا آن را هم بزنید تا آب آن کاملا تبخیر شود.
وقتی رب سفت شد از روی حرارت بردارید و دقت کنید حتما نمک را در آخر پخت رب اضافه کنید.
بعد از اینکه رب سرد شد آن را در شیشه ها و ظرف های تمیز و خشک بریزید و ظرف ها را تا حدی پر کنید که به اندازه 4 انگشت خالی باشند.
بعد روی آن را با روغن مایع یا روغن زیتون پر کنید.و در آن را با چوب پنبه محکم ببندید و در جای خنک یا یخچال نگهداری کنید.
رب گوجه فرنگی خواص بسیاری دارد که نباید از آن غافل شد ، از آن جمله به خواص ضد سرطانی آن اشاره میشود که در فرآیند تولید رب گوجه فرنگی،بعضی از انواع آنتیاکسیدانها در رب افزایش می یابد.
همچنین رب گوجه فرنگی خاصیت ضد آفتاب بودن دارد و میتواند شما را در مقابل اشعه ماوراء بنفش خورشید محافظت نماید.
نکات تکمیلی در مورد رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
[ بازدید : 200 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]