طرز تهیه “میگو پفکی” + نکات تکمیلی
میگو یک غذای دریایی است که خواص بیشماری دارد و بخاطر تردی و زمان پخت کم از محبوبیت بسیاری برخوردار است. تنها مشکل میگو بوی بد و نوع پخت آن است که باعث میشود در پخت آن کمی نکات را رعایت کنید . برای این بخش ما شما را با طرز تهیه میگو پفکی آشنا میکنیم که بسیار خوشمزه و مجلسی است و کمتر کسی است که عاشقش نباشد.
مواد لازم برای میگو:
- میگو :1 کیلو
- پیاز:یک عدد
- تخم مرغ : یک عدد
- آبلیمو :یک قاشق سوپخوری
- ماست :دو قاشق سوپخوری
- آرد :2/3 لیوان
- زعفران :نصف قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه میگو پفکی :
ابتدا میگو را تمیز کنید و بشویید و یا میگوی تمیز شده را از بازار تهیه کنید. سپس آن را در آب پیاز بریزید و مقداری آبلیمو وفلفل سیاه به آن اضافه کنید.
روی آن را بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
در این فاصله سس مخصوص میگو پفکی را آماده کنید. به این ترتیب که آرد ، نمک ،تخم مرغ ، زعفران ، ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
اگر سس شل بود به آن مقداری آرد و اگر هم سفت شد ، مقداری ماست به آن بیفزایید.
میگو را پس از یک ساعت از یخچال بیرون بیاورید و از آب پیاز خارج کنید و داخل سس آماده شده بریزید.
مجددا در ظرف را ببندید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید به طوری که میگوها داخل آن غوطه ور شوند.
حرارت را کم کنید و میگوها را یکی یکی داخل روغن داغ قرار دهید تا دو طرف آن طلایی شود.
خواص میگو :
میگو سرشار از پروتئین ،کلسیم و ید بوده و تاثیر به سزایی بر روی سیستم گردش خون انسان دارد.
میگو دارای املاح ضروری مانند آهن ، فسفر و نیاسین است و برای رشد کودکان و زنان باردار بسیار مفید بوده.
میگو منبع عالی از انواع ویتامین ها مانند، ویتامین B۱۲، ویتامین D، سلنیوم وچربی های غیر اشباع است.
نکات تکمیلی در مورد میگو پفکی
میگو پفکی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
میگو پفکی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .منبع: لذیذ
[ بازدید : 136 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]