طرز تهیه مربای گلابی
میوه گلابی بسیار آبدار و شیرین است و کمتر کسی وجود دارد که آن را دوست نداشته باشد.با گلابی میشود مربای خوشمزه ای هم تهیه کرد .مربای گلابی یکی از لذیذترین مرباها به خصوص برای وعده غذایی صبحانه است که تهیه آن در منزل بسیار ساده و آسان است و با توجه به رعایت نکات مهم و اصولی در تهیه این مربا میتوانید آن را با بهترین کیفیت تهیه نمایید.
مواد لازم برای مربای گلابی :
گلابی به میزان دلخواه
شکر : به میزان گلابی مصرف شده
آب : به میزان لازم
طرز تهیه مربای گلابی:
برای تهیه مربای گلابی باید ابتدا پوست گلابی ها را بگیرید و بعد آنها را خرد کنید.
بعد گلابی های خرد شده را همراه با همان میزان شکر و به میزان لازم آب در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم بگذارید تا چند ساعتی به آرامی بجوشد و رنگ گلابی قرمز شود. بعد از قوام آمدن مربا آن را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن در ظرف های مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
حتما برای اینکه مربا شکرک نزند حرارت را موقع پخت کم کنید.
اگر هم مربا خوب قوام نیاید کپک میزند.
خواص گلابی :
گلابی سرشار از ویتامین هاو مواد معدنی مانند ویتامین ث، ویتامین کا، و مس است.
گلابی از بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.
سطح قند خون را کنترل میکند.
سیستم ایمنی بدن را به شدت بهبود میدهد.
از پوکی استخوان جلوگیری میکند.
به کنترل فشار خون کمک میکند.
منبع: ggfoods
[ بازدید : 153 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما : ]